Jouw strijkservice in Amsterdam

Alle kleding die in de stomerij binnenkomt wordt weer mooi glad gemaakt. Overhemden, jurken, T-shirts, rokken, jassen, colberts, broeken, pantalons en alle andere kleding, maar ook gordijnen bijvoorbeeld worden met behulp van een stoompop, broekentopper, pers en strijkbout zo mooi mogelijk ontkreukt.

In de broeken/pantalons worden strakke vouwen geperst zodat  je er weer netjes bijloopt. Maar zonder vouw en toch netjes gestreken kan natuurlijk ook. Je kan het op een hanger meenemen en zo weer in je kast hangen, maar als je dat liever wil kunnen we het ook voor je opvouwen. Handig voor als je op reis gaat bijvoorbeeld en het zo in je koffer wil leggen.


 

Geen kreukel is teveel voor onze professionele strijkservice!

Als je je was bij ons brengt kan je ook aangeven of je er wat van wil laten strijken. Dat kunnen bijvoorbeeld overhemden, T-shirts of broeken/pantalons zijn. Dan hoef je thuis zelf helemaal niets meer te strijken en kan het zo je kast in.

Lakenpakketten 
Als je beddengoed of tafellakens gestreken wil hebben dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor je doen. Dit betekent wel dat je je beddengoed en tafellakens apart van je normale was aan ons kan geven, zodat jouw pakketje met beddengoed en tafellakens kan worden gestreken. Ook kunnen wij het bij je ophalen als je dat zou willen. Kijk op mijnwassie.nl voor onze haal- en brengservice. 

Alleen artikelen brengen om te laten strijken kan ook. Bijvoorbeeld als je thuis je overhemden hebt gewassen en geen tijd hebt of het wel makkelijk vindt om die dan bij ons te laten strijken.

Klik hier voor de prijslijst van onze strijkservice!